DrGreenthumb Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam Niedawno kupilem Nissana Maxima 3.0 USA 1997 z reczna skrzynia biegow. Bylem u paru mechanikow i jeden mi pokazal ze jest przegnita belka przednia - a jak twierdzi na niej trzyma sie silnik i trzeba wymienic. Oprocz tego jest wyciek ze skrzyni biegow, wyciek plynu ze wspomagania no i do zrobienia koncowki drazkow i w zwiazku z tym szukam jakiegos dobrego mechanika ktorego byscie mi polecili bo juz sie zakochalem w tym aucie.. pieknie jezdzi a chce zeby bylo zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanikadam Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 moge polecic siebie.jestem mechanikiem certyfikowanym nissana. Ale nie bede zdradzal z kad.jesli bedziesz zainteresowany to daj znac na forum wyslij prywatna wiadomosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Warto napisac to PW... Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.