maxxxior Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam, Oczytałem się tyle o tym problemie i widzę ze są różne powody. Mój problem polega na tym, że jak tylko włączę zapłon to Check się świeci po czym jak chce zapalić to zaczyna migać i jak chce zapalić to zaraz gaśnie samochód i jak to się mówi koniec jazdy. Nie za każdym razem tak się dzieje i zastanawia mnie co jest powodem jej świecenia i czy jak zrobię oczytanie błędu kiedy ona się nie świeci to wyjdzie mi coś czy mam odczytywać tylko wtedy gdy się ona świeci?? I co to może być nie tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 jest pamięć i jeśli nie skasujesz błędów to wymryga Ci je nawet po roku. w dieslu migająca kontrolka oznacza zawodniony, lub przy dużych mrozach zamarznięty filtr paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxxior Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja mam benzyna z gazem czytałem opis co i jak zrobić żeby samemu odczytać błędy tylko mam jeszcze pytanie które piny mam szczepić. Ja mam p11 z 98 r b+g. Najlepiej jakby ktoś rzucił zdjęcie jak to ma wyglądać bo boję się że mogę coś zwalić że będzie jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Trzeba dobrze poszukac . Jest na forum . Chocby tohttp://www.nissanklub.pl/index.php/zrob-to-sam/46-inne/81-autodiagnostyka-elektroniki-silnika-sr20-ga16-ga14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxxior Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 dziękuję bardzo i przeszukiwałem ale jakoś nie znalazłem. Teraz zabieram się za odczyt błędów i napisze jakie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.