Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kontroka check

maxxxior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oczytałem się tyle o tym problemie i widzę ze są różne powody. Mój problem polega na tym, że jak tylko włączę zapłon to Check się świeci po czym jak chce zapalić to zaczyna migać i jak chce zapalić to zaraz gaśnie samochód i jak to się mówi koniec jazdy. Nie za każdym razem tak się dzieje i zastanawia mnie co jest powodem jej świecenia i czy jak zrobię oczytanie błędu kiedy ona się nie świeci to wyjdzie mi coś czy mam odczytywać tylko wtedy gdy się ona świeci?? I co to może być nie tak??

jest pamięć i jeśli nie skasujesz błędów to wymryga Ci je nawet po roku.

w dieslu migająca kontrolka oznacza zawodniony, lub przy dużych mrozach zamarznięty filtr paliwa.

Ja mam benzyna z gazem

czytałem opis co i jak zrobić żeby samemu odczytać błędy tylko mam jeszcze pytanie które piny mam szczepić. Ja mam p11 z 98 r b+g. Najlepiej jakby ktoś rzucił zdjęcie jak to ma wyglądać bo boję się że mogę coś zwalić że będzie jeszcze gorzej

dziękuję bardzo i przeszukiwałem ale jakoś nie znalazłem. Teraz zabieram się za odczyt błędów i napisze jakie wyszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...