daniel_a Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam Panowie czy ktoś wymieniał poduszke pod skrzynia w automacie ????? potrzebna mi informacja odnośnie czy poduszka od manuala jest taka sama jak w automacie . ps. a z okazji świat wszystkiego dobrego , szerokiej drogi oraz braku awarii naszych Tarpanków ) Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi4all Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 mnie się wydaję, że automat jest nieco większy od manuala (a co za tym idzie...nieco cięższy) , więc poducha od automatu powinna być nieco twardsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 mnie się wydaję, że automat jest nieco większy od manuala (a co za tym idzie...nieco cięższy) , więc poducha od automatu powinna być nieco twardsza... Poduszka montowana jest, w innym miejscu, inna jest belka. I chyba manual, waży więcej, sugeruje to miejsce montażu poduszki skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Cześć no musze porównać obrazkowo czy to to samo dzieki za info pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.