krzysiek1958 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam. Kiedys podawalem koledze z forum wymiary tego ucha ale niedawno okazalo sie ze musialem sciagnac auto i moje ucho holownicze ktore mialem w samochodzie nie pasowalo. Wobec tego jesli ktos ma orginalne to prosze zeby pomierzyl i podal wymiary. Dobrze ze sa Swieta bo nastepna rzecz nieorginalna w samochodzie . Dziekuje za wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokomi Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 dorobiłem sobie ucho holownicze tak profilaktycznie bo nie było do laluni P11.po wyjęciu zaślepki należy wyczyścić dokładnie miejsce,posmarować np.WD-40 i poprawić gwintownikiem M-16 [musi być przedłużony gwintownik].Ja zrobiłem ze śruby M-16,gwintu musi być z 30 mm.do łba śruby przyspawałem ucho,długość śruby 160mm + ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.