haczepsu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 witam jestem nowym użytkownikiem forum i mam pytanie kupiłem terano II 2,4 benz. z gazem i z butlą w bagażniku wiem żę można butle zamontowac pod samochodem czy ktoś z kolegów ma takie rozwiązanie i czy jest to w miejscu baku z paliwem a jak tak to co z paliwem potrzebnym do uruchomienia i zagrzania silnika poroszę o instrukcje jak to zrobić lub jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 kiedys o tym myslalem ale cza by wymontować zbiornik paliwa i dać mniejszy żeby weszła butla LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 do asfaltowego jezdzenia spoko ale ktoś kto to montował to jakiś imbecyl przecież przy byle offroadzie można ją rozwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haczepsu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 też tak myślę i w ten sposób nigdy bym nie zamontował zbiornika w terenie to jak bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 w miejsce standardowego baku ok.80l., montuje się robiony na zamówienie zbiornik LPG ok. 50-60l. i własnej roboty zbiornik na benzynę ok.10l. z "kwasówki" ; wysłałem ci na priv. namiary, bo więcej szczegółów nie znam ale wiem na pewno, że to robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 do asfaltowego jezdzenia spoko ale ktoś kto to montował to jakiś imbecyl przecież przy byle offroadzie można ją rozwalić Terrano są większe i mniejsze, to jest zdecydowanie sprawne inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.