Thespian Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 jak mówi stare indiańskie przysłowie... zmotany parch topi się już w miękkim asfalcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 a ma ktoś wymiary profilu, który najlepiej wpasowałby się w m-ce oryginalnych progów, nadawałby się pod hi-lifta, nie kolidowałby z progami orurowania... Lemmy ja testowałem 2 rozmiary 100/50/3 i 120/60/3 i powiem szczerze, że lepiej podchodzi 120 i tak mi się bardziej podoba. Jakby ktoś chciał mam 2 profile dociete na dlugosc progu wolne wlasnie 100/50/3 i moge odsprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 faktycznie, z tym hi-liftem to przesadziłem ... nic nie szkodzi, bo i tak nie posiadam a co do samego profilu, to chyba w poziomie musi być, kombinuję "w ciemno" bo orurowanie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarolissimus Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wczoraj kupiłem progi z w/w aukcji i dziś już są. Nie znam się ale powyginane ładnie. Jutro porównam z oryginalnymi. Grubość blachy 1 mm. Jak gdzieś nie przywalę to wytrzymają kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 faktycznie, z tym hi-liftem to przesadziłem ... nic nie szkodzi, bo i tak nie posiadam a co do samego profilu, to chyba w poziomie musi być, kombinuję "w ciemno" bo orurowanie przeszkadza wiesz wyglada bardzo solidnie i mysle ze podniesienie liftem nic nie uszkodzi ale boje sie troszke o mocowania z poduszkami do budy i tak wieszac na nich auto jednak za rame pewniej. Profil lezy poziomo, kolega w topicu "progi z profilu do t2" chyba wrzucal zdjecia z profilem 120/80 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/91889-progi-do-t2-profil/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) a wiec zabieram sie za progi, chce je zrobic z profila tylko pytanie takie.. Wycinam cale zewnetrzne poszycie i pozniej cale te od srodka omijajac tylko mocowania budy do ramy ktore sa polaczone z ta czescia wewnetrzna? Dopasowauje profil i go spawam? Czy moze jest wiecej dlubaniny? Edytowane 4 Lipca 2016 przez chudy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi