bosman73 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam.. Wymieniałem dziś bendiks i tulejki w rozruszniku. Rozrusznik Bosch.2001 rok, benzyna. Znalazłem na szybko elektryka, i koleś skasował mnie na 345zł. Wydaje mi się to trochę dużo, i że koleś mnie trochę naciągnął na kasę. A ile Wy płaciliście za taką wymianę??(wymiana + części) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Za 350zł można mieć fabrycznie nowy rozrusznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 90% mechaników to banda złodziej następnym razem odwiedź kilku elektryków i sie zorientuj który najmniej w uja wali dodam ,że za tą samą operacje kumpel mnie skasował 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman73 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Hmmmm....dobrze, że się w porę zorientowałem że to kutwa i złodziej...W sumie nie wiedziałem ile to kosztuje...ale nie ma tego złego... Złożyłem elektrykowi dziś wizytę i po krótkiej rozmowie otrzymałem różnicę... p.s. Przestrzegam przed wizytą w warsztacie....Warszawa ul.Marymoncka 12... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Daj wzmiankę o tym warsztacie w dziale >>>Warsztaty - gdzie naprawiać , lub nie naprawiać<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No sporo zapłaciłeś. Nie wiem jakie ceny są w Stolicy, ale we Wrocławiu (na Terenowej) zapłaciłem za zregenerowanie całego rozrusznika w N15 (1.4 75KM) 180 zł. Zapłaciłem nieco więcej bo wszystko tam było mocno zapieczone/zaśniedziałe i były problemu z demontażem - o czym wiedziałem wcześniej, że tak może być. Rozrusznik od 2 lat kręci bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.