tpirat Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie znalazłem w arch to zakładam nowy wątek. Przymierzał się ktoś z Was do zmiany lusterek z kierunkami? Moja z 2007 akurat nie ma, a można w rozsądnych cenach kupić komplecik luster z kierunkami. Interesuje mnie doprowadzenie sygnału kierunków i zrobię to z błotników nie likwidując tamtych, ale mam pytanie odnośnie sterowania lusterkami. Widziałem w opisie gdzieś, że te z kierunkami potrafią się składać?? Jeżeli tak to gdzie jest dodatkowy przycisk? Czy jest dodatkowy sterownik czy jest w samym lusterku? może wystarczy podać napięcie na dodatkowe kable żeby się złożyły? Czy podświetlenie przy otwarci drzwi działa osobno na każde lusterko? Jak otwieram lewe to prawe się nie świecą? Zastanawiam się skąd pociągnąć prąd-masę to nich. A może wszystko jest w kostkach i nie wędzie żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 U mnie lusterka już są z kierunkami ale się nie składają elektrycznie i nie było takiej opcji przy zakupie. Podczas otwarcia drzwi świeci się światło z dwóch stron , jak również podczas otwarcia samochodu z pilota przez jakiś czas podświetlają się lusterka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Składane są tylko w pathah przycisk jest w miejscu ikonki lusterka ( Przełącznik lusterek ) Zasilanie podświetlania możesz pociągnąć z oświetlenia kabiny lub podświetlania przestrzeni na nogi zapalają się oba lusterka Co do fabrycznego przygotowania kostek instalacji to raczej nie będzie tam wyprowadzeń bo już wcześniej by były montowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W takim razie jak gości pisze, że lusterka się składają to są z patha, czy mocowanie i rozstawy są takie same? w zasadzie gdyby był problem z przekaźnikami itp. składanie mogę sobie podarować. Sabt, jak wjeżdżasz tym grizzly to podkładasz jakieś wzmocnienia pionowe żeby burta nie siadała ? Właśnie szuka grizzlaka dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 nic nie podkładałem , ale prostowałem już zawiasy już grizzly sprzedałem teraz szukam renegade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Lusterko pasuje co do elektryki to tak jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Lusterka kupione, dam znać jak to wyszło po założeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja u siebie składanie lusterek mam fabryczne ( Navara LONG 2010 ) i jest ono dostępne po lewej stronie przy zmianie położenia świateł mijania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.