Gość ratmed Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam wszystkich, jestem nowy i na wstępie życzę wszystkim Szczęśliwego 2012 roku a moje pytanko odnosi się do Nissana altimy a konkretnie tej sztuki: http://otomoto.pl/nissan-altima-xstan-idealny---okazja-C21175880.html Czy ktoś może go kojarzy / zna jakąś jego historię? Wiem, że może to jak igła w stogu siana, ale radzono mi się skonsultować na forum, w końcu to dość rzadki samochodzik i może jakiś entuzjasta nissana będzie go kojarzył, bo np też się nim interesował I mam jeszcze pytanko o ASO - które polecacie do diagnostyki na terenie Mazowsza? pozdrawiam serdecznie, ratmed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R35 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ogólnie auto na rynek USA wiec nie maja go w systemie w europie w ASO... musza zglosic wyzej aby go dodać. Problemy z diagnoza bo nie wszytkie ASO mja odpiwiednia wersje Cosult - nie maja takiej potrzeby. Problem z cześciami zamiennymi tez może wystąpic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.