NuMeR Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zastanawiam się w przyszłości nad zmiana Navary na HONDA RIDGELINE co uważacie o tym wózku ? Jak się sprawdza w terenie ? Jakie są wady i zalety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madalene.d Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Bardzo polecam sciagnelem ze stanow jezdzi niesamowicie delikatnie jak na samochod terenowy mam przerobiony na gas z butla na pace, super wygodny duzo schowkow i wykonczenie na bardzo wysokim poziomie. Mam tez jeden na sprzedaz 668833009 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Gdzieś słyszałem że to konstrukcja tej hondy jest samonośna, prawda to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.