Gość Vaiu Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 dzis przeczyscilem gaźnik wymienilem filtr paliwa itp wszystko zostalo doprowadzone do stanu z poczatku i.... znikly wszelkie problemy zwiazane z falujacymi obrotami problemem z odpalaniem na gazie jezdzeniu na benzynie przelaczaniu z gazu na benz i odwrotnie samochod zachowuje sie jak powinien po prostu wszystko co mnie dreczylo juz mnie nie dreczy wiec chlopaki sprawdzac gaźniki bo nasze paliwo jest najlepsze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubs Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wiem coś o tym, tyle że nie ma fachmana żeby go idealnie dostroił a i tak lata całkiem zgrabnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A wymieniałeś wszystkie uszczelki i jak tak to ile płaciłeś za nowy komplet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubs Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Pod gażnik była wycinana a własciwie dwie, z tego co sie zorientowałem dostepne są tylko w serwisie na zamówienie, cały komplet kosztuje 145 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 mnie cala zabawa wyniosla 110 zl a co on robil i wymienial to nie wiem ale jest lepiej niz bylo :] w bialymstoku dla info to koles na swobodnej polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie wiem ile ich jest ale dowiadywałem się w serwisie nissana i powiedzieli ze 95 zł. ale myślałem że ktoś mi tu poda może cene jakiś zamienników (jeśli takowe istnieją) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.