Gość primka99 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam, chciałbym zapytać, czy nie ma ktoś na sprzedaż tylniej lewej lapy w zderzak do Primery P11.144 hatchback z białym kierunkiem ? Proszę o pomoc, bo szukam już tej lapmy tyle czasu i nic nie mogę znaleźć. Z góry dzięki, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p11-lift-5d-lampa-tylna-lewa-prawa-i2028449751.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primka99 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dzięki za pomoc, po długich poszukiwaniach w końcu znalazłem. A ta co wysłałeś mi link to jest niestety do sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 w opisie napisali że 5 drzwi, więc sugerowałem się tym że hatchback. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.