gaco12 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam Otóż mam taki problem mam luzy na oparciu siedzenia pasażera i na szynach Jak jade to na dołkach strzela mi fotel szukałem i nie moge znalesc gdfzie sa te luzy Jak to mozna usunąć bo mam juz dośc tego stukania fotela? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam Otóż mam taki problem mam luzy na oparciu siedzenia pasażera i na szynach Jak jade to na dołkach strzela mi fotel szukałem i nie moge znalesc gdfzie sa te luzy Jak to mozna usunąć bo mam juz dośc tego stukania fotela? Prosze o pomoc Fotele mają takie pręty wygięte jak sprężyna. To chyba nie luzu tylko konstrukcja fotela, Przerabiałem temat trzasków / skrzypień metalowchy elementów (czyściłem smarowałem i nic na dłuższą mete nie pomaga). Spróbuj z tyłu rozpiać tapicerke i popsikać jakis smarowaniem. Chyba taki uroko foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 bo oparcie ma luzy i na dołkach sie rusza i sa trzaski i tylko nie wiem czy to mozna skrecic czy co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.