Gość pery70 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 WITAM MAM TAKI PROBLEM ZGUBIŁEM OD NISSANA PRIMERY 2000R AUTOMAT 150KW KLUCZYKI DOWÓD REJESTRACYJNY I KSIĄZKE PRZEGLĄDÓW MAM TYLKO KARTE POJAZDU AUTO STOJI OKOŁO ROKU BO PRZEBYWAM ZA GRANICĄ JAK MOGE DOROBIĆ DRÓGI TAKI SAM KLUCZYK CO POTRZEBUJE MIEĆ ŻEBYM MÓGŁMI KTOŚ DOROBIĆ PROSZE O POMOC Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 kluczyki z transponderem dorabiają za ok 150 zł, również na alledrogo.pl http://allegro.pl/do...2038921335.html ps.pisz większymi literami jak możesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ad@mus Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 a ja podepne sie pod pytanie-jak dorobic kluczyk ktorego nie ma?? wiem ze oddajac stacyjke do fachowca ten jest w stanie odtworzyc kluczyk, problem jest z kodowanie immo-macie jakies pomysly?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Adamus pytasz w dwóch tematach a ten jest z przed roku Dostałeś odpowiedź w drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.