RYBOSTWOR Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam, wymieniłem prawy reflektor główny (bo miałem wstawionego „anglika”, zrobił to pewien warsztat autoryzowany na literę „B”, po stłuczce), jest to manual DEPO i tutaj pytanie jak go ustawić, bo świeci zbyt wysoko? Może ktoś wie, gdzie są śruby regulacyjne, albo wie w jakim dziale w service manualu szukać, bo znaleźć nie mogę... PZDR Rybostwor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scuaz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jak wymieniałeś lampe to pewnie ją masz i możesz obejżeć od tyłu , są 2 śrubki białe zdaje mi się że na kluczyk 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYBOSTWOR Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dziekuję, już poprawiłem. Rzeczywiście z tyłu reflektora są dwa regulacyjne wkręty z ząbkowanymi podkładkami, tyle że nie kręci się wkrętami(bo dostęp jest niewygodny) tylko pionowo od góry wkłada się wkrętak philips lub pozidriv i się wygodnie reguluje. Zamykam temat. Pozdrawiam Rybostwor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.