bReko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam serdecznie! Zapragnolem w swoim ogorku wymienic wnetrze, gdyz moje jest brzydkie i nadgryzione zebem czasu. Jezdze kombi p11 po lifcie. Odnosnie tego urodzilo mi sie pewne pytanie w glowie.... Czy tylna kanapa pasuje zaczepami z HB albo sedana? i czy jest roznica mocowan przed liftem, a po lifcie. Szukalem na forum ale nikt podobnego problemu nie mial. Pozdro bReko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 przed liftem pasy były montowane do słupków, a po do foteli (chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 breko dawaj do mnie to zbadamy czy sa roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.