buladag Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jak w temacie. Głównie chodzi o pokrywę zaworów. Da się to zeskrobać, ale nie wiem jaki będzie efekt, usuwał to już ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Myłeś silnik ? mam dokładnie ten sam problem, chyba pozostaje z tym żyć, lub oddać do lakierni na proszkowe malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie. Od 147tys km nie myłem, jedynie czasami szmatką przetarłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zmęczenie materiału Można dać do pomalowania na czarny mat, ale chyba nie ma sensu, bo to i tak pod maską. Nie wiem, jak w wyższych temperaturach sprawdzi się czernidło do zderzaków, może da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nic co natłuszcza na to nie daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.