scuaz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 a te 37" to tylko do lansu , czy w ciężki teren ja miałem 35" przy lifcie 2" i było do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tosiek__ Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 bardziej do lansu, wiec chcialbym jeszcze zainwestowac body lift 2 tylko nie wie czy to powazna operacja, czy trzeba dużo jeszcze przerabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scuaz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 do lansu 3" i mimośrody na przód troche mosty się rozjadą , ale da się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tosiek__ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 wolałbym jednak 2 body liftu tylko nie wiem co trzeba przerabiać, np obniżyć chłodnice itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jak dla mnie body lift to "wieś" nie obrażając nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Body lift to alternatywa dla podcinania budy. Niestety gorsza - podnosi się środek ciężkości. Najlepsze rozwiązanie to lift na zawieszeniu, poprawiający skok i wykrzyż + odpowiednie podcięcie nadkoli. Tosiek, jak chcesz budować monstera do lansu, to i tak imho lepiej zrobić to jedną operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scuaz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 do lansu to 37" wejdą bez cięcia przy lifcie zawiasu tylko 2" , oczywiście mowa o y61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 No tak, ale mały krawęźnik i już będzie przycierać. W naszym bez liftu weszły 33", ale tył obcierał na max wykrzyżach i trzeba było podnieść o 2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 do lansu to 37" wejdą bez cięcia przy lifcie zawiasu tylko 2" , oczywiście mowa o y61 Nie koniecznie teraz składam y61 na 4 calach liftu, mierzyłem 37" koła nie ma szans żeby się zmieściły owszem przy jeździe na wprost po płaskim, ale po zdjęciu sprężyny i posadzeniu auta na amorach przód leży na błotnikach, czyli kilka dobić w terenie i nie mamy błotników. Niedowiarkom mogę podesłać zdjęcia. Jeszcze jedna kwestia mierzłem na Maxxis Trepador MT a opona oponie nie równa. Żeby działało tak jak powinno trzeba podciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi