DINO Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 no właśnie chodzi mi o ten błąd, czyli on jest na steroniku, może go ominąć krosem?? aby wszytskie 4 w matrixie latały, do tego wytnij wszystko mnożnikiem do 1,2ms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 czekaj dam Ci OSC jak zobaczysz czasy wtrysku po 120 ms ,ów film.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 @Tofu daj to gdzieś indziej, bo tu trzeba się rejestrować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 klikasz w czerwony ppasek i sie scciąga ,,, problemy z płynną jazdą i stabilnymi wolnymi obrotami wiertki poszły do góry pod główny kanał kolektora ssącego tz tam gdzie łączą sie 4 rury wywiercone pod kątem stabilne wolne obroty i wreszcie normalna reakcja na gaz ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 czyli tak jak mówiłem, trzeba podać tam gdzie jest podane PB w ori zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 jedna teoria mówiła że przed przepustnicą tak jak jest wtrysk pb ja dałem poniżej ,,,, filtr wtryskiwacz PB przepustnica -klapka wychylna -gaz wiertki kolektora lpg głowica kolektor w tej kolejności ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi