Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Mapy z 2011 r. do X-tail nawigacja x6.0

Gość lusowiak

Rekomendowane odpowiedzi

W Chomiku są nowe mapy aktualizowane do nawigacji Xanavi x6.0 z maja 2011 r. Mam je ściągnięte wiem co dalej z nimi zrobić. Jestem za słaby w "te klocki" Proszę o pomoc. Mam płytkę z 2006 r. która chodzi. Jak to zaktualizowac. Proszę o zyczliwość i wyrozumiałość.Pozdrawiam.

W Chomiku są nowe mapy aktualizowane do nawigacji Xanavi x6.0 z maja 2011 r. Mam je ściągnięte Nie wiem co dalej z nimi zrobić. Jestem za słaby w "te klocki" Proszę o pomoc. Mam płytkę z 2006 r. która chodzi. Jak to zaktualizowac. Proszę o zyczliwość i wyrozumiałość.Pozdrawiam.

Po co sie bawic w piractwo ?

Za 200 - 250 PLN kupisz orginal na allegro od Renault - system Carminat - pasuje tez do Nissanow.

Pozdrowienia

Do nissekx31. Jestem po rozmowach. Niestety nie jest to tak jak piszesz. Nie działa i nie będzie działać. Mój x-traj z 2005 r ma jeszcze system X 6.0 i mam do niego oryginalną mapę ( kupioną wraz z samochodem u direra). Chcę tylko uaktualnienia. Przerobienie na inny system jest nieopłacalne finansowo ( 10 tyś zł) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...