Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

problem ze składaniem lusterek

Gość jarecki123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Składam lusterka jak widzę że jest ciasno, prawe chodzi troszkę inaczej ale nie mam takiego efektu o jakim piszesz a że chodzą głośno to fakt.

Rozumiem, ze jesli chodzi o glosne silnizki, w lusterkach to tak poprostu jest w tym aucie.

Natomiast co do objawu, to tak jak napisalem, do tej pory mialem tak tylko dwa razy i w obu przypadkach do tyczylo to tego samego lusterka w tej samej galerii dominikanskiej ;)  Stad pomysl, ze ktos sie rozpychal przechodzac obok auta. Co prawda nigdy nie skladam lusterek, ale za to za kazdym razem wydawalo mi sie ze obok jest wystarczajaco miejsca aby przejsc.

42 minuty temu, Belliash napisał:

dotyczyło to tego samego lusterka w tej samej galerii Dominikańskiej ;)  Stad pomysł, ze ktoś się rozpychał przechodząc obok auta. Co prawda nigdy nie składam lusterek,

Czas zmienić galerię na Magnolię Park :) . Oczywiście żartuję.

Składaj lusterka bo czasami jakiś głupol wpadnie na pomysł aby wyciągnąć same lustra, a w najgorszym przypadku wyłamie zawiasy w lusterkach a to już droga zabawa.

Akurat w Dominikanskiej rzadko bywam ;) Ostatnio mialem poprostu taka potrzebe :P 

Musze w takim razie pomyslec nad jakims modulem, ktory bedzie je automatycznie skladal, bo sam zawsze bede mial z tym problem, niestety. A moze kojarzycie taki modul, aby nie trzeba bylo nic lutowac i w miare sprawnie dalo sie samemu dokonac podlaczenia? :) Najlepiej aby w komplecie bylo wszystko co niezbedne do podlaczenia :D 

Zapomnialem dodac, ze fajnie gdyby dzialal wylacznie gdy przycisk skladania bedzie w pozycji auto.

Edytowane przez Belliash

34 minuty temu, Belliash napisał:

bo sam zawsze bede mial z tym problem, niestety.

Jaki jest problem z naciśnięciem przycisku? :)

12 minutes ago, cezzar1 said:

Jaki jest problem z naciśnięciem przycisku? :)

Widze przynajmniej dwa: skleroza i lenistwo :D 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
16 godzin temu, robo1277 napisał:

witam

w jakiej pozycji powinien być ten przełącznik o lusterek żeby się automatycznie składały 

Nie ma takiej pozycji. Żeby się same składane trzeba dokupić specjalny moduł. Temat był przerabiany na foru

Koszt modulu okolo 250 zl - super sprawa- sam mam i polecam.

Skladaja sie z zamknieciem samochodu z kluczyka.

• 7 miesięcy temu...
W dniu 23.02.2012 o 19:39, Author53 napisał:

podaj maila na PW to wyslę Ci część manuala dotyczaca lusterek

Mogę tez prosić manula? Lusterko lekko skacze jak sie składa, pewnie nasmarować wystarczy ale nie wiem jak to rozebrac..