kubalon Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Składam lusterka jak widzę że jest ciasno, prawe chodzi troszkę inaczej ale nie mam takiego efektu o jakim piszesz a że chodzą głośno to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Rozumiem, ze jesli chodzi o glosne silnizki, w lusterkach to tak poprostu jest w tym aucie. Natomiast co do objawu, to tak jak napisalem, do tej pory mialem tak tylko dwa razy i w obu przypadkach do tyczylo to tego samego lusterka w tej samej galerii dominikanskiej Stad pomysl, ze ktos sie rozpychal przechodzac obok auta. Co prawda nigdy nie skladam lusterek, ale za to za kazdym razem wydawalo mi sie ze obok jest wystarczajaco miejsca aby przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 42 minuty temu, Belliash napisał: dotyczyło to tego samego lusterka w tej samej galerii Dominikańskiej Stad pomysł, ze ktoś się rozpychał przechodząc obok auta. Co prawda nigdy nie składam lusterek, Czas zmienić galerię na Magnolię Park . Oczywiście żartuję. Składaj lusterka bo czasami jakiś głupol wpadnie na pomysł aby wyciągnąć same lustra, a w najgorszym przypadku wyłamie zawiasy w lusterkach a to już droga zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Akurat w Dominikanskiej rzadko bywam Ostatnio mialem poprostu taka potrzebe Musze w takim razie pomyslec nad jakims modulem, ktory bedzie je automatycznie skladal, bo sam zawsze bede mial z tym problem, niestety. A moze kojarzycie taki modul, aby nie trzeba bylo nic lutowac i w miare sprawnie dalo sie samemu dokonac podlaczenia? Najlepiej aby w komplecie bylo wszystko co niezbedne do podlaczenia Zapomnialem dodac, ze fajnie gdyby dzialal wylacznie gdy przycisk skladania bedzie w pozycji auto. Edytowane 29 Maja 2018 przez Belliash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 34 minuty temu, Belliash napisał: bo sam zawsze bede mial z tym problem, niestety. Jaki jest problem z naciśnięciem przycisku? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 12 minutes ago, cezzar1 said: Jaki jest problem z naciśnięciem przycisku? Widze przynajmniej dwa: skleroza i lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zauważyłem, że lewe lusterko składa się nieco mniej niż prawe. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo1277 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 witam w jakiej pozycji powinien być ten przełącznik o lusterek żeby się automatycznie składały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 16 godzin temu, robo1277 napisał: witam w jakiej pozycji powinien być ten przełącznik o lusterek żeby się automatycznie składały Nie ma takiej pozycji. Żeby się same składane trzeba dokupić specjalny moduł. Temat był przerabiany na foru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Koszt modulu okolo 250 zl - super sprawa- sam mam i polecam. Skladaja sie z zamknieciem samochodu z kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 W dniu 23.02.2012 o 19:39, Author53 napisał: podaj maila na PW to wyslę Ci część manuala dotyczaca lusterek Mogę tez prosić manula? Lusterko lekko skacze jak sie składa, pewnie nasmarować wystarczy ale nie wiem jak to rozebrac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi