Gość Remoo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dziwna sprawa .. parkowalem przy chodniku, przyhamowalem i nagle zadzialal ABS i niestety ... teraz po zapaleniu silnika kontrolka ABSu (ANtilock) gasnie na moment by za chwile swiecic juz caly czas. Do tego nie mam raczej ABSu :/ Co moze byc przyczyna? Nieszczesny przewod od Absu za kolem? Jakies inne pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dziwna sprawa .. parkowalem przy chodniku, przyhamowalem i nagle zadzialal ABS i niestety ... teraz po zapaleniu silnika kontrolka ABSu (ANtilock) gasnie na moment by za chwile swiecic juz caly czas. Do tego nie mam raczej ABSu :/ Co moze byc przyczyna? Nieszczesny przewod od Absu za kolem? Jakies inne pomysly? dziwna sprawa skoro nie ma abs-u :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 moze gdzies sie kabelki zwarly i zaczelo swiecic ciezko cokolwiek powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dziwna sprawa .. parkowalem przy chodniku, przyhamowalem i nagle zadzialal ABS i niestety ... teraz po zapaleniu silnika kontrolka ABSu (ANtilock) gasnie na moment by za chwile swiecic juz caly czas. Do tego nie mam raczej ABSu :/ Co moze byc przyczyna? Nieszczesny przewod od Absu za kolem? Jakies inne pomysly? to sie nie poscigamy ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Szukaj przy kole ktorym przyrabales w kraweznik czy dziure... cos tam sie widocznie uszkodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Preoblem wlasnie w tym ze w nic nie uderzylem. Rano tylko wymieniano mi przegub z przodu przy lewym kole wiec pojechalem do mechanika i zadnych fizycznych uszkodzen nie znalazl .. chyba czekam mnie diagnostyka czujnikow :? Wydaje mi sie ze jak sie swieci caly czas kontrolka to ABS chyba wtedy nie dziala :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jesli kontrolka sie siweci, to ABS nie dziala na 100%.Sprawdz czujniki i pierscienie zebate ABS-u na przegobach.Nawet malutkie pekniecie pierscienia powoduje awarie i niedzialanie ABS-u.Sprobuj tez oczyscic czujniki, moze mechanik smarem ktoregos przybrudzil. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remoo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Co ciekawe sa momenty ze nie swieci :/ Wiec cos czasami styka lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 bardzo dziwna sprawa. moze komputer ci szwankuje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gruby Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam daj znać jak zlokalizujesz usterkę mam tak samo w nissanie sentra sr20 1991. :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja mam to samo w N14 1993 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 mi sie dzisiaj ta kontrolka zapalila przy bardzo niskim stanie paliwa... potem auto na chwile zgasilem i po odpaleniu juz si enie zapailila... dziwne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi