dbdariusz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hej. Po przekręceniu stacyjki pokazuje mi się -75 kluczyk Później dalej kręcąc jest oil good. Wiecie może co wskazuje -75? Może to jakiś błąd czujnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Sorry ale najpierw jaki samochod a poza tym moze to jest opisane w instukcji obslugi i nalezaloby tam przeczytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 No właśnie. Jaki to samochód? W instrukcji nic takiego nie spotkałem. Może pokazuje temperaturę w stopniach Fahrenheita . Tak na poważnie, jeśli coś się świeci po przekręceniu kluczyka , a po chwili wszystko gaśnie to nie ma problemu. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdariusz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 już wiem. To się zwiększa i jest to ilośc km do wymiany oleju. Wiec może jak to skasować? Restartować? Ustawiać? Nissan note 1.5 dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 już wiem. To się zwiększa i jest to ilośc km do wymiany oleju. Wiec może jak to skasować? Restartować? Ustawiać? Nissan note 1.5 dci Na dziale tiida dałem opis jak to kasować w tiidzie.Myslę że w note bardzo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 kolego, szukajka nie gryzie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/78287-kilometry-do-serwisu/page__view__findpost__p__812890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Szukajka nie gryzie, ale co tam;) "kopiuj wklej" też nie - oto mój wcześniejszy post, który jest zreszta przepisany z instrukcji:) Można ustawiać odległość do wymiany oleju przez nacisnięcie (3) przycisku ustawienia planu wymiany oleju/przycisku ustawienia zegara przez 3 sekundy, podczas gdy wyświetlane są symbol klucza iodległość do wymiany oleju. Symbol i odległośćdo wymiany oleju zaczną migać i wyświetli się aktualny okres. Wciśnij przycisk (3) aby zwiększyć zakres odległości. Każdy krok zwiększa przedział odległości o 1000km. Przedział odległości może być ustawiony maksymalnie do 63000km, po którym wyswietlacz powraca do wartości zero.Jeśli niezostaną wykonane żadne inne czynności, wyświetlaczpowróci do informacji o stanie oleju izostanie ustawiony nowy okres wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.