Gość bonito75 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 WYMIENILI MI ROZRUSZNIK I AKUMULATOR I PO ZATANKOWANIU ZAPALILA MI SIE LAMPKA SILNIKA NA ZEGARZE NA DODATEK NIE DZIALAJA MI LUSTERKA ELEKTRYCZNE I TYLNA WYCIERACZKA PROSZE O POMOC W SPRAWIE TEJ WYCIERACZKI I LUSTEREK KTORY PRZEKAZNIK ZA TO ODPOWIADA BO BEZPIECZNIKI SA DOBRE A ANALIZA SPALIN JEST EURO 4 WIEC SANDA LAMLA I KATALIZATOR WPOZADKU PROSZE POMOZCIE MI PRIMERA KOMBI 2000 ROK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagiel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bonito, zmień temat, usuń capslocka a na pewno Ci ktoś pomoże ! W temacie opisz problem po krótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam.Sprawdz bezpieczniki F9,15A od wycieraczki tył,oraz F23,10A od lusterek,Ale najbardziej prawdopodobne to masz uszkodzony bezpiecznik pod maską 80A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.