lukasz_kaw Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam Mam pytanie czy ktoś może ma namiary gdzie można kupić/dorobić takie ośki do wycieraczek.Stare ośki się już wytarły i zaczęły latać ramiona wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 wyciera się plastik a nie ośka, podjedź do tokarza i dorobi Ci tulejkę w środek i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_kaw Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedz bo patrze ze oski to koszt 250 zł a tak jak podjadę do tokarza to na pewno wezmie o wiele mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 albo kup metalowe z p10 na szrocie gdzieś pasują idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_kaw Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dzięki za podpowiedz muszę coś poszukać.Na pewno z p10 pasują niezaleznie od jakiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja w swoim p11 td mam od p10 1.6 zapłaciłem 30 zł dogadaj się tak że w razie niebęda pasować to oddasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_kaw Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zlikwidowałeś luzy ramiona wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 tak bo w p10 jest metalowe łozyskowanie swożnia ramienia wycieraczki a nie jak u nas z plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_kaw Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 W takim razie na razie dziękuje za podpowiedz teraz zostało mi poszukać szrotu i zamontowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 W takim razie na razie dziękuje za podpowiedz teraz zostało mi poszukać szrotu i zamontowanie. Ja szukałem jakiś czas, ale nic godnego na allegro nie było, lub było, ale w cenach 100 + przesyłka. Ostatecznie na pocżatku tego tygodnia tulejki trafiły do tokarza i za 50 pln już wszystko jest ok. Skorzystałem z usług tokarza w Błoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_kaw Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dzięki za zlokalizowanie tokarza.Muszę wymontować i podjechać do tokarza żeby dorobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dzięki za zlokalizowanie tokarza.Muszę wymontować i podjechać do tokarza żeby dorobił Rozumiem że kolega ma na myśli namiar który podałem tutaj? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/76962-p11-sworzen-przedniej-wycieraczki/page__p__835600__fromsearch__1?do=findComment&comment=835600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi