darziel2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czy ktoś może mi powiedzieć który z bezpieczników w P12 odpowiada za wentylator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Patrz w bezpieczniki w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darziel2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czy jestes pewien ze w komorze silnika czy tylko tak napisałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pytaniem, na pytanie? A wiesz w ilu miejscach w samochodzie masz bezpieczniki i przekaźniki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darziel2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja oczekuję konkretnej odpowiedzi np bezpiecznik nr 2 w kabinie bo gdybać to sobie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kolego, - "nie bedę cię bił bo jesteś nowy". Na górze po prawo masz coś takiego jak wyszukiwarke. Wpisz słowo np. bezpieczniki, a wyjdzie Ci cała strona rezultatów. /i o klimie też/ Trochę chęci i optymizmu. Po za tym, na pokrywce bezpieczników masz opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Pewnie chodzi ci o wentylator nadmuchu w kabinie .Jest to ;w gornym rzedzie drugi bezbiecznik od prawej strony 10A .Chodzi o bezpi...w kabinie kierowcy, Edytowane 19 Stycznia 2012 przez diabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darziel2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dziękuję o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Teraz kolego się jakoś określiłeś, choć i tak z tego nie wynika że chodzi Ci o wentylator w kabinie, bo to powiedział diabel. Ty napisałeś wentylator!!!!!! a dokładnie....cyt.....Czy ktoś może mi powiedzieć który z bezpieczników w P12 odpowiada za wentylator....... Czy mam rację, czy może źle się doczytałem??? Więc jeden masz do chłodnicy, drugi masz na klime, a trzeci wewnątrz. Więc do każdego inny bezpiecznik. A może nawet i sterownik BEZPIECZNIK 2A - 140 stopni celciusza, który po przepaleniu unieruchamia całość nawiewów i nie mieści się w żadnym boxie bezpieczników. Ale myślę, że już to w wyszukiwarce znalazłeś??? Edytowane 19 Stycznia 2012 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darziel2 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kolego skoro mało precyzyjnie się wyraziłem o jaki wentylator mi chodzi wystarczyło zwrócić mi uwagę bym się określił a nie nabijać posty jeszcze mniej precyzyjnymi podpowiedziami. A tak na marginesie w temacie jest napisane „Bezpiecznik wentylatora klimatyzacji „. Nie napisałem bezpiecznik wentylatora chłodnicy czy bezpiecznik wentylatora chłodnicy klimatyzacji. Dziwnie Cię olśniło kiedy inna osoba udzieliła mi precyzyjnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi