Gość Ramirado Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Drodzy !podajcie jakiś namiar gdzie to można kupić oczywiście poza nissanem.Tam to kosztuje ponad 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Heh tez przywalilem i mi to peklo ;( kupilem na allegro za 50 zł w salonie wtedy krzyczeli 400 zł !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja mam taką podkładkę do modelu 2010 (niestety różni się nieco zderzak w tym miejscu i do starszego modelu - mój to 2007 - nie pasuje). Mogę się zamienić na podkładkę do starszego modelu albo sprzedać po kosztach zakupu - 190 zł (z wysyłką). Podkładka nowa. W nissanie też zawołali prawie 400 zł za taką podkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.