Gość bald Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 czy da sie zmienic w pilocie tak zeby przy otwieraniu drzwi przycisnac jeden raz i wszystkie beda otwrte bo teraz jak naciskam jeden raz to otwiera tylko drzwi od kierowcy a dopiero gdy nacisne drugi raz otwiera pozostale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 chyba się nie da ja też mam tak i nowoczesne auta też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie da się ,pilot jest tak skonstruowany i inaczej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoldo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Da się. Przytrzymaj jednocześnie guzik zamknięcia i otwarcia samochodu przez 5 sekund. U mnie to się sprawdziło. Znalazłem to w instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 u mnie też zadziałało pozdrawiam kmiart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 zoldo - na której stronie? i w jakiej instrukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoldo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 zoldo - na której stronie? i w jakiej instrukcji? W instrukcji dołączonej do primery. Strony nie pamiętam, a instrukcji nie mam przy sobie. Jeśli ją posiadasz, to poszukaj o funkcji antynapad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.