Popek82 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam mam pytanie ponieważ na allegro widziałem do zakupurolety bagażnika. I czy w qq przed fl można takową założyć bezkolizyjnie zamiast półki?? Bo ta pólka to wkurzająca jaest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Sztywna półka występuje w QQ a roleta w QQ+2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Sztywna półka występuje w QQ a roleta w QQ+2 I szkoda. Powinna być mozliwość montowania rolety do obu QQ. Czasami półka przeszkadza bo nie ma co z nia zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkot1971 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Masz specjalne miejsce za kanapą z tyłu żeby umieścić tam półkę gdy przewozisz cos dużego i musisz ją zdemontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wiem kolego, ale trzeba siedzenia rozłożyć. Poza tym czasami szanownym czółkiem, przy otwartej tylnej klapie, uderzam o nią jak się schylam po coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.