Gość Mateuszek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Chłopaki mam problem. Jechałem dziś i "pryskałem" sobie płynem do spryskiwaczy na szybe i w pewnym momencie mi ta dzwignia pękła. Szukam na allegro przełącznika zespolonego wycieraczek do K11 i są same od wersji po liftowej a ta nie pasuje do mojej. Ja mam K11 1995r. Jakbys ktoś miał lub wiedział gdzie moge dostać w necie to będe wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Chłopaki mam problem. Jechałem dziś i "pryskałem" sobie płynem do spryskiwaczy na szybe i w pewnym momencie mi ta dzwignia pękła. Szukam na allegro przełącznika zespolonego wycieraczek do K11 i są same od wersji po liftowej a ta nie pasuje do mojej. Ja mam K11 1995r. Jakbys ktoś miał lub wiedział gdzie moge dostać w necie to będe wdzięczny To że 95r to trochę mało ,bo w tym roku były 2 wersje tej dźwigni ,do wersji z poduszką i bez 2526050B00 i 252600F000 .można kupic nowe,ale drogo np.tu:http://www.d2dgateway.ie/listing/207908/Nissan_Parts__CABLE__364029X200__Price_Ex_VAT.html Więc lepiej szukać po szrotach,e-bay,allegro itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateuszek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 To jest wersja bez poduszki. Dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.