Gość Pinek705 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam moja almertka jak na 1,4 ma mały moment obrotowy pomimo przelotu strumienicy filttra k&n nowych swiec przewodów olejów itp. Czy czas wyregulować zawory co moze byc przyczyną ze nie ma mocy ( pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Sprawdz najpierw kompresię.Wprawny mechanik wszystko z niej odczyta i ewentyalnie test olejowy pierścini.Zawory sa regulowane jedynie poprzez wymiane płytek. na zimno dolotowe: 0,25 do 0,33 wylotowe: 0,32 do 0,40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 moze dostaje zbyt dóżo powietrza, u mnie wystarczyło założy zwezke na dolocie i jest a wlasciwie było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pinek705 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Juz zrobiłem trzeba było wyczyścić przepływomierz i teraz smiga jak nowy! dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.