Gość rafał walczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Panowie dziwna sprawa zgaslo mi oswietlenie kabiny, nie dziala przy otwieraniu drzwi ani po wylaczeniu zaplonu jak przelaczam w lna swiecenie w lampce to sie swieci gdzie szukac przyczyny? czujniki w drzwiach dzialaja, bo kontrolka na wyswietlaczu dziala jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 może cos z modułem komfortu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 a gdzie go szukac? niby glupota, ale uciazliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 w P11.144, jest za skrzynką bezpieczników w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 czy to moze miec jakis zwiazek z zamkiem drzwi kierowcy? ostatnio odkrylem ze mam zalozone domykanie szyb, ktos to zamontowal w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.