krzys_27 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam. Mam problem, a mianowicie ściąga mi samochód na lewą stronę: - tak samo dzieje się na letnich i zimowych oponach(felgi były przekładane ) - byłem u dwóch mechaników gdzie samochód stawiano na szarpakach i nic nie wykryli - zbieżność była ustawiana na "0" i rozbieżność i dalej ściąga samochód w lewą stronę może macie jakieś inne pomysły co zrobić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 hamulce sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Geometrie bym sprswdzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja też bym się udał na geometrię kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys_27 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 hamulce sprawdzałem, w czerwcu (2011) miał przegląd techniczny i dostałem wydruk a w styczniu robiłem jeszcze raz i wyniki hamowania były identyczne, tak jak widzę koledzy podpowiadają żebym zrobił geometrię wieęc ja zrobię. jak zrobię geometrię to dam znać czy coś sie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.