Gość adasko240 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 wiem że ten problem który zaraz opisze pojawił sie w mojej primerce ale może ktoś już miał coś takiego u siebie. W sumie nissan to nissan :wink: A chodzi mi o następujący problem, a wiec jest tak zgasł mi zegarek pod obrotomierzem i zapoliła sie kontrolka od air-bagu i przestało grać mi radio. może tkoś z was wie o co wtym wszystkim chodz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Może padł Ci bezpiecznik. One lubią być dziwnie połączone. Np. radio może być na jednym z zapalniczką. Sprawdź bezpieczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Może padł Ci bezpiecznik. One lubią być dziwnie połączone. Np. radio może być na jednym z zapalniczką. Sprawdź bezpieczniki. Moim zdaniem tesh bym stawial na bezpieczniki. Ostatnio tesh mialem z nimi zabawe. Bailem sie elektryka i zrobilem zwarcie. W zerultacie czego zgaslo podswieltanie deski rozdz, kons. srodkowej i swiatla postojowe. Obejrzyj dookladnie czy sie ktorys nie zjarcal. P.S. od AIRBAGA jest oddzielny bezpiecznik (przynajmniej w sunniaku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adasko240 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 sęk w tym że bezpieczniki są wporzo. aha odkryłem że padło też oswietlenie wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.