Gość wini74 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 witam, chciałbym wymienić dysze spryskiwaczy w N16 bo: zapychają się oraz nie spełniają moich oczekiwań, chciałbym dysz które równomiernie rozpryskują płyn (mgiełka) czy ktoś może zmieniał dyszę, co proponujecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 pogadaj z @nowak-iem, chyba On zmieniał, do tego potrzebujesz też chyba mocniejszej pompki, poszukaj było, chyba w dziale Primera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 pogadaj z @nowak-iem, chyba On zmieniał, do tego potrzebujesz też chyba mocniejszej pompki, poszukaj było, chyba w dziale Primera Witam, nic nie potrzeba kupujesz dysze z citroena c3 lub innego, wyjmujesz stare, podpinasz nowe wciskasz w miejsce starych (trzeba dać kleju żeby nie latały) i latasz ! dużo większa oszczędność płynu, jak i rewelacyjne zbieranie przez wycieraczki a co za tym idzie dokładnie czysta szyba. Jak coś to pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 coś tam kiedyś ktoś pisał o słabym ciśnieniu, i wtedy ma wadę podczas większych prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 w Almerze tego problemu nie zauważyłem więc można montować, razem z kolegą mamy zamontowane i nawet przy 160 psika na szybę, fakt nie całą, ale tak na te 50% całej powierzchni więc jest dobrze. Taki problem wiem, że jest primerach słaba pompka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Przy dużych prędkościach to i przy zwykłych spryskiwaczach nie dolatuje na górę. Powietrze dmucha z większą siłą niż pompka pompuje i większość płynu zatrzymuje się w połowie szyby. Może też już pompka trochę niedomaga. Na pewno od C3 będą pasować, bo też chętnie podmienię u siebie? Taką znalazłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dokładnie takie same mam pasują, tylko trzeba przykleić żeby nie latały, ja przymocowałem na ośmiorniczkę i trzyma rewelacyjnie, polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 tak pasują też takie miałem w n 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.