ring-s Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam Pytanie jak w temacie. Padł mi prawy czujnik w P10 94r 2.0 SLX. Na alledrogo znalazłem nowy czujnik do P11(niestety do P10 nie było). Czy ktoś próbował taki manewr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ja mam od p10 moge sprzedać razem z cała piasta za 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wagant Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Elektrycznie na pewno pasuje, ale zaznaczam że elektrycznie, nie wiem jak mechanicznie, najlepiej zorientuj się jaki wymiar ma część która wchodzi w gniazdo, i jeśli ona będzie taka sama, to śmiało kupuj, na pewno będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.