bestgenius Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam , wiem że jest 1000 takich tematów ale w żadnym nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Już drugi raz zdarzyło się że primera nie chce odpalić , pierwszym razem było to rano , postała przez noc , nie chciała zapalić ,po pójściu do domu i poczekaniu 10 minut odpaliła. Dziś znów mi się to zdarzyło , odpalilem , pojechałem metr , wcisnąłem sprzęgło , pochodziła na wolnych z 5 sekund, zgasła i zero odzewu , rozrusznik kręci. Być może zgasła podczas przełączania na gaz. Dioda immobilaisera gaśnie po zapaleniu kontrolek , czy tak ma być ? Posiadam p11 ,97 rok ,1.6 16v w gazie.Alarmu nie mam. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 zakręć na poczatek butlę z gazem i wtedy spróbuj odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestgenius Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Po sprawdzeniu świec okazało się że nie ma iskry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.