Gość kriss1977 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam problem paruja mi szyby w samochodzie,jest to szczegolnie uciazliwe zima.Myslalem ze to wina filtra pylowego,ale nie ma go w tym modelu,co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 moze zawiesiło się na obiegu wewnętrznym, sprawdź czy działają wszystkie ustawienia na guzikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Właśnie gdy jest włączony obieg powietrza z środka samochodu to parują szyby, a jeśli ciągnie z zewnątrz to możliwe że masz zawilgocony samochód np. dziurkę w podłodze czy mokre dywaniki , na to pomaga pochłaniacz wilgoci dostępny w każdym chemicznym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kriss1977 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dzieki,sprawdze ten pochlaniacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 dokladnie sprawdz czy ci sie woda niedostaje do środka ja tak mialem jak zroblo sie cieplej to suszylem i wietrzylem cale auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wagant Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Sprawdź też chłodniczkę, tzn. nagrzewniczkę wnętrza, bo jesli ona będzie lekko przepuszczała to będą podobne objawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.