Gość faza Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mam pytanie wymieniłem półoske w samochodzie .Po wymianie przejechałem 350 km wyjechałem w trase i zblokowały mi sie wszystkie biegi na postoju wszystkie biegi wchozą normalnie gdy silnik pracuje żaden bieg nie da sie wbic a sprzegło jest twarde i ciężko sie wyciska jak ktos miał podobny problem prosze o informaciję co może byc przyczyną z góry dzięki Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 no to sprzeglo albo zobacz jeszcze poduszki silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 a czy wymiana półośki ma coś z tym wspólnego ze zostala zle wymieniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ktora półos wymianiales? lewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 lewą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 półoś i jej wymiana nie ma nic wspólnego z sprzęgłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 czyli bede musial wyciagnac skszynie iszukac problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 tak jakby sie docisk sypnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faza Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 wyciagne skszynie i zobaczymy dam znac jaka byla pszyczyna pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.