maxxxior Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Hej, Mam problemy z moją primerką 98rok p11 bo od jakiegoś czasu szarpie i mam podejrzenia że to jest problem z map sensorem. Obroty spadają i nieraz mam problem z odpaleniem go bo zaświeca się check engine i tak miga i zaraz gaśnie. Może ktoś wie gdzie znajduje się map sensor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Może ktoś wie gdzie znajduje się map sensor? nikt nie wie bo takiego nie ma u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wagant Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 A może zacząłbyś od sprawdzenie błędów komputera? Po tym więcej się dowiesz i potem może Ci ktoś podpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Map sensor to inaczej czujnik cisnienia atmosferycznego i zamontowany jest w kolektorze ssacym. W primerze nie ma tego czujnika ale za to jest zamontowany przeplywomierz i jego musisz sprawdzic . Poza tym czy juz zczytales bledy ? czy autko juz dobrze chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.