sokol_tur Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam mam problem z centralnym zamkiem. Otóż wczoraj wieczorem przekręciłem kluczyk na zapłon , sprawdziłem tylne drzwi otworzyłem je wsiadłem i wcisnelem przycisk LOCK , po czym wyszedłem z auta i sie zatrzasnęło , auto cala noc bylo na zaplonie akumulator się rozładował proszę pomóżcie jak mam otworzyć teraz go otworzyc? kluczykim z zewnątrz tez nie można otworzyc.Pomocy auto stoi z kluczykiem w środku na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 jak dojdziesz do rozrusznika, od spodu to podaj tam + z drugiego AKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 a co to da jak dam mu drugi plus??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 będziesz miał zasilanie, bo + z AKU idzie bezpośrednio na rozrusznik, albo próbować otworzyć maskę i wtedy się wpiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 nie moge otowrzyć maski bo nie mam dojścia, a w drzwiach kluczyk wchodzi do połowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 a w drzwiach kluczyk wchodzi do połowy no to czeka Cię dość intensywne psikanie WD-40 lub czymś innym i rozruszanie bębenka w zamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 uff udało sie wd40 odmrazać z lidla i kluczyk zaczyna sie kręcić, ale do tego doszedł na koniec odmrażacz z K2 i zaczeło cos tykać szybkie krecenie lewo prawo i coś sie dzieje!!) przekręcam w lewo kluczyk drzwi si otwierają i jest radość. Czas odpalenia samochodu akumulator rozładowany do zera podjechała benzyka 20 minut i nic, podjechał drugi samocho 80am dieselek 10 minut i cos sie dzieje po 25 minutach odpala )) Teraz Autko sie grzeje i ładuje w garażu . Pozdrawiam serdecznie Temat można uznać za zamknięty ) jak by ktos mial podobnie to pisać na priv ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 czyli jak sprawa załatwiona to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.