Gość marioborek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 no chłopaki ja mam sfoją od miesiąca nie zdążyłem się jeszcze nią nacieszyć a tu znowu dziś prawy reflektor przestał świecić mimo że żarnik ok. i szyba przednich dzwi mi wpadła do środka ...... nic tylko inwestycje co to za samochód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 no chłopaki ja mam sfoją od miesiąca nie zdążyłem się jeszcze nią nacieszyć a tu znowu dziś prawy reflektor przestał świecić mimo że żarnik ok. i szyba przednich dzwi mi wpadła do środka ...... nic tylko inwestycje co to za samochód ? Tak na marginesie SWOJĄ A auto to Nissan Primera P12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ...... nic tylko inwestycje co to za samochód ? Witaj to Twoja nowa miłość P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 no chłopaki ja mam sfoją od miesiąca nie zdążyłem się jeszcze nią nacieszyć a tu znowu dziś prawy reflektor przestał świecić mimo że żarnik ok. i szyba przednich dzwi mi wpadła do środka ...... nic tylko inwestycje co to za samochód ? Poczekaj aż się zaczną poważne naprawy bo reflektor to mały pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ależ tu nie ma żadnych powaznych napraw wszystko to pierdoły Ależ tu nie ma żadnych powaznych napraw wszystko to pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ależ tu nie ma żadnych poważnych napraw wszystko to pierdoły Jakoż nie Turbina,wtryski dwumas A do tego upierdliwa elektronika,plastiki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ależ tu nie ma żadnych powaznych napraw wszystko to pierdoły Ależ tu nie ma żadnych powaznych napraw wszystko to pierdoły jwa myśli że jak napisze 2 razy to będzie bardziej wiarygodne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) to nowa forma jąkania nie mam p12 ale w moim przypadku też miałem trochę przejść od początku.. tydzień po zakupie walnęła skrzynia.. ale tak konkret, dziurka się zrobiła :0 w międzyczasie mechanikowi jak sprawdzał nową skrzynię, walnęła półośka prawa, przy samej końcówce.. nie mogli jej namierzyć nigdzie za rozsądne pieniądze, więc wsadzili jakąś sprężynę i jeździło (dowiedziałem się o tym dużo później ) z taką półośką całkiem nieświadomie zapierniczałem po autostradach po 170.. na szczęście nic się nie stało. ale po pewnym czasie zaczęło rzucać autem.. pierw przez chwilę, później ciągle.. odezwała się półośka ze sprężynką, więc trza było za czasu wymienić, zanim nadeszło jakieś nieszczęście, później problem z hamulcami, blokowały się zaciski, klocki się kończyły, tarcze okazały się do przetoczenia.. itp.. Miałem już dość.. zamiast cieszyć się z jazdy to ciągle coś.. ale od kilku tys km nic się nie dzieje.. odzyskałem wiarę w to auto.. więc jak coś się dzieje to nie warto półśrodkami tego robić.. raz a porządnie i problemu znikają na długo. Oby tak zostało a co do tuningu p12 to widziałem kiedyś fajnie zrobioną.. jak znajdę to wrzucę Edytowane 21 Marca 2013 przez ksz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) jwa myśli że jak napisze 2 razy to będzie bardziej wiarygodne :-P Dokładnie tak - podkreślam ważkość wypowiedzi. A tak przyziemnie - to nabijam sobie posty Edytowane 21 Marca 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A tak przyziemnie - to nabijam sobie posty jwa spamer , jwa spamer ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eddaa Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam, wszystkich klubowiczów : ) Czyli rozumiem że bardzo ciężko dostać jakieś fajne dokładki ? A czy jakaś dobra duszyczka ma namiary na jakiś sklep internetowy zagraniczny z dokładkami do zderzaka do p12 ? Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, wszystkich klubowiczów : ) Czyli rozumiem że bardzo ciężko dostać jakieś fajne dokładki ? A czy jakaś dobra duszyczka ma namiary na jakiś sklep internetowy zagraniczny z dokładkami do zderzaka do p12 ? Pozdrawiam Edyta Gdzies kiedys znalazłem taka stronę z dodatkami do p12 ale nie pamiętam co to za strona byla. Pamiętam ze ceny byly nie male wiec mało oplacalne jest przerabianie auta. Chyba ze auto ma służyć do konca swoich dni ;-) trzeba szukac u wujka Google ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi