Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

p12 tuning?

sokol_tur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marioborek

no chłopaki ja mam sfoją od miesiąca nie zdążyłem się jeszcze nią nacieszyć a tu znowu dziś prawy reflektor przestał świecić mimo że żarnik ok. i szyba przednich dzwi mi wpadła do środka ...... nic tylko inwestycje co to za samochód ?

Gość Mateusz_P11_144

no chłopaki ja mam sfoją od miesiąca nie zdążyłem się jeszcze nią nacieszyć a tu znowu dziś prawy reflektor przestał świecić mimo że żarnik ok. i szyba przednich dzwi mi wpadła do środka ...... nic tylko inwestycje co to za samochód ?

Tak na marginesie ;)

SWOJĄ

A auto to Nissan Primera P12 ;)

• Upvote 1

Gość Mateusz_P11_144

Poczekaj aż się zaczną poważne naprawy bo reflektor to mały pikuś ;)

Ależ tu nie ma żadnych powaznych napraw wszystko to pierdoły

Gość Mateusz_P11_144

Ależ tu nie ma żadnych poważnych napraw wszystko to pierdoły

Jakoż nie ;)

Turbina,wtryski dwumas ;)

A do tego upierdliwa elektronika,plastiki ;d

jwa myśli że jak napisze 2 razy to będzie bardziej wiarygodne :-P

to nowa forma jąkania :D

nie mam p12 ale w moim przypadku też miałem trochę przejść od początku.. tydzień po zakupie walnęła skrzynia.. ale tak konkret, dziurka się zrobiła :0

w międzyczasie mechanikowi jak sprawdzał nową skrzynię, walnęła półośka prawa, przy samej końcówce.. nie mogli jej namierzyć nigdzie za rozsądne pieniądze, więc wsadzili jakąś sprężynę i jeździło (dowiedziałem się o tym dużo później :| ) z taką półośką całkiem nieświadomie zapierniczałem po autostradach po 170.. na szczęście nic się nie stało. ale po pewnym czasie zaczęło rzucać autem.. pierw przez chwilę, później ciągle.. odezwała się półośka ze sprężynką, więc trza było za czasu wymienić, zanim nadeszło jakieś nieszczęście, później problem z hamulcami, blokowały się zaciski, klocki się kończyły, tarcze okazały się do przetoczenia.. itp.. 

Miałem już dość.. zamiast cieszyć się z jazdy to ciągle coś.. ale od kilku tys km nic się nie dzieje.. odzyskałem wiarę w to auto.. więc jak coś się dzieje to nie warto półśrodkami tego robić.. raz a porządnie i problemu znikają na długo. Oby tak zostało :D

a co do tuningu p12 to widziałem kiedyś fajnie zrobioną.. jak znajdę to wrzucę

Edytowane przez ksz

jwa myśli że jak napisze 2 razy to będzie bardziej wiarygodne :-P

Dokładnie tak - podkreślam ważkość wypowiedzi.

A tak przyziemnie - to nabijam sobie posty ;)

Edytowane przez jwa

• 1 rok później...

Witam, wszystkich klubowiczów : ) Czyli rozumiem że bardzo ciężko dostać jakieś fajne dokładki ? A czy jakaś dobra duszyczka ma namiary na jakiś sklep internetowy zagraniczny z dokładkami do zderzaka do p12 ? :) 

Pozdrawiam Edyta 

• 4 tygodnie później...

Witam, wszystkich klubowiczów : ) Czyli rozumiem że bardzo ciężko dostać jakieś fajne dokładki ? A czy jakaś dobra duszyczka ma namiary na jakiś sklep internetowy zagraniczny z dokładkami do zderzaka do p12 ? :)

Pozdrawiam Edyta

Gdzies kiedys znalazłem taka stronę z dodatkami do p12 ale nie pamiętam co to za strona byla. Pamiętam ze ceny byly nie male wiec mało oplacalne jest przerabianie auta. Chyba ze auto ma służyć do konca swoich dni ;-) trzeba szukac u wujka Google ;-)