Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zaciski od 2.0 do 1.6 16v

Gość tnc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie do kolegow znajacych strone mechaniczna primerki, otórz zaciął mi sie zacisk przedni prawy w p10 i mam w okolicy znajomego szrociarza który ma zacisk ale od samochodu z silnikiem 2.0 ja mam 1.6, i nie gwarantuję mi że bd pasowało, z co najmniej kilku przyczyn niemoge pojechac i na miejscu sprawdzic czy spasuje,dlatego pytam czy zacisk od 2.0 podejdzie do 1.6, jestem otwarty na krytyke jesli zle skonstruowalem post. pozdro.

Moze ktos ma do sprzedania prawy przedni zacisk do primery p10 1.6 16V 92 rok?

Gość karmelek

Proponuję raczej zdjąć i wysłać do profesjonalnej regeneracji. Moja przygoda z wymianą na używkę wyglądała tak, że po 2 tygodniach zaczął cieknąć w takim miejscu, że reparaturki brak - tak przynajmniej twierdzili w serwisie. Wysyłałem do regeneracji zaciski tylne od p11 po lifcie. Wróciły jak nówki sztuki prosto z fabryki. Kosztowało nie mało bo 180zł/szt. (nowe Lucasa 600zł/szt.) ale gumy powymieniane, tłoki powymieniane, elementy ręcznego powymieniane a korpus tak wypolerowany, że prawie można się bylo przejrzeć :) Zrobili mi je praktycznie tego samego dnia co dostali i odesłali. Co najważniejsze następnego dnia po założeniu bylem na przeglądzie i autko przeszło bez zająknięcia :)

takiej odpowiedzi najbardziej nie chcialem usłyszeć mimo, że podejżewałem podmiane starego na starszy z allegro na średnio dobry pomysł. dzieki za odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...