Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Blokada przedniego mostu K 260

Gramek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak w temacie pytanie dotyczy blokady przedniego mostu w Patrolu K 260. Czy tylko ARB robi takie czy jest tez jakiś inny producent? Czy może ktoś zna patent na most zblokadą żeby gruszkę miał od strony kierowcy bez przespawywania. Z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam

Gość Korbamoto

Jeśli ktos jeszcze robi takie blokady, to rżnie patenty ARB, lecz z jakością gorzej. A z tego co czytałem na srajdy4x4, to ktoś jeszcze robi, ale nie chce mi się szukać. Chińczyki wszystko robią...

A masz już blokadę sztywną tylnego mostu w K260, czy LSD?? Bo tak po mojemu, jeśli z tyłu LSD, to warto by najpierw tyłem się zająć. A blokady obu mostów w Hiszpanie, to juz chyba nadmiar szczęścia i przerost formy nad treścią, tak mnie się zdaje...

Mosty idą do terrano tył już czeka na przekładkę po remoncie most patrol Y61 z blokada a żeby było kompatybilne z przełożeniami do przodu idzie most K-260 dlatego ze dosyć łatwo zmienić stronę gruchy. Wielowahacz w przednim zawieszeniu to na ostrzejszy teren kompletna porażka do turystyki ok.polibusze wytluklo w rok czasu wiec idzie sztywniak do przodu lepsza trakcja i takie tam.Dzieki za odpowiedz

• 3 lata później...

Mosty idą do terrano tył już czeka na przekładkę po remoncie most patrol Y61 z blokada a żeby było kompatybilne z przełożeniami do przodu idzie most K-260 dlatego ze dosyć łatwo zmienić stronę gruchy. Wielowahacz w przednim zawieszeniu to na ostrzejszy teren kompletna porażka do turystyki ok.polibusze wytluklo w rok czasu wiec idzie sztywniak do przodu lepsza trakcja i takie tam.Dzieki za odpowiedz

Hej-napisz czy znalazłeś jakaś dobrą blokadę na przód do k260--trochę czasu minęło ale może jesteś w temacie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...