Gramek Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam. Jak w temacie pytanie dotyczy blokady przedniego mostu w Patrolu K 260. Czy tylko ARB robi takie czy jest tez jakiś inny producent? Czy może ktoś zna patent na most zblokadą żeby gruszkę miał od strony kierowcy bez przespawywania. Z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jeśli ktos jeszcze robi takie blokady, to rżnie patenty ARB, lecz z jakością gorzej. A z tego co czytałem na srajdy4x4, to ktoś jeszcze robi, ale nie chce mi się szukać. Chińczyki wszystko robią... A masz już blokadę sztywną tylnego mostu w K260, czy LSD?? Bo tak po mojemu, jeśli z tyłu LSD, to warto by najpierw tyłem się zająć. A blokady obu mostów w Hiszpanie, to juz chyba nadmiar szczęścia i przerost formy nad treścią, tak mnie się zdaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mosty idą do terrano tył już czeka na przekładkę po remoncie most patrol Y61 z blokada a żeby było kompatybilne z przełożeniami do przodu idzie most K-260 dlatego ze dosyć łatwo zmienić stronę gruchy. Wielowahacz w przednim zawieszeniu to na ostrzejszy teren kompletna porażka do turystyki ok.polibusze wytluklo w rok czasu wiec idzie sztywniak do przodu lepsza trakcja i takie tam.Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exspreseurope Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mosty idą do terrano tył już czeka na przekładkę po remoncie most patrol Y61 z blokada a żeby było kompatybilne z przełożeniami do przodu idzie most K-260 dlatego ze dosyć łatwo zmienić stronę gruchy. Wielowahacz w przednim zawieszeniu to na ostrzejszy teren kompletna porażka do turystyki ok.polibusze wytluklo w rok czasu wiec idzie sztywniak do przodu lepsza trakcja i takie tam.Dzieki za odpowiedz Hej-napisz czy znalazłeś jakaś dobrą blokadę na przód do k260--trochę czasu minęło ale może jesteś w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.