Gość Simon Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zamierzam wymienić antenę i chcę poznać Wasze opinie na temat dobrych zamienników. Szukam anteny, która nie zużyje się tak jak tradycyjna teleskopowa, zapewni dobrą jakość odbioru oraz jednocześnie będzie pasowała do otworu, kąta powierzchni w miejscu przejścia anteny przez blachę. Jeżeli to możliwe, podajcie przybliżone ceny takich anten - będzie łatwiej znaleźć jakiś przyzwoity kompromis pomiędzy funkcjonalnością, jakością i ceną. do przeczytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość so.mar Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Chodziłem po kilku sklepach z tym tematem bo też posiadam teleskopówkę recznie wysuwaną Kiepsko odbiera i w dodatku wygląd mi nie odpowiada. Niestety nie znalazłem, ale niedawno widziałem gościa jechał hatchbackiem jak mój i miał taką krótką giętka antenę Przyznam że mi się podobała i chyba byłaby praktyczniejsza Dlatego przyłączam się do autora prosząc o pomoc w znalezieniu dobrej anteny w miejsce tej teleskopowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja w sedanie wywaliłem złamaną teleskopową i w jej miejsce wstawiłem antenę za 18zł, antena dachowa chyba ale jak się wkomponuje w otwór po starej to nieźle wygląda. Ze starej (automatyczna) odciąłęm kawałek kabelka z wtyczką i przylutowałem do nowej w ten sposób nie ruszałem przewodu tego do radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Simon Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja w sedanie wywaliłem złamaną teleskopową i w jej miejsce wstawiłem antenę za 18zł, antena dachowa chyba ale jak się wkomponuje w otwór po starej to nieźle wygląda. Ze starej (automatyczna) odciąłęm kawałek kabelka z wtyczką i przylutowałem do nowej w ten sposób nie ruszałem przewodu tego do radia Czy taka krótka antenka (bo zakładam, że antena dachowa ma nie więcej niż 40 cm) nie pogorszyła Ci odbioru? Simon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymekTST Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam !! Mam ten sam problem Teleskopówka złamana , odbiur w radiu tragiczny. Moze ktoś znalazł juz gdzies taka antenke zamiennik . Moze na necie ktos wynalazł cos takiego? Jak by co to dajcie znac , ja nadal szukam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość so.mar Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Witam Jakiś g...rz złamał mi antenę w P10 hatchback. Znalazłem na necie za 30 zetów ale od kombi i teraz pytanie - Czy w P 10 jest taka sama antena jak w kombii W 10 ?????? Nie mogę obczaić na samochodzie bo mało jeździ tych W 10 u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 WitamJakiś g...rz złamał mi antenę w P10 hatchback. Znalazłem na necie za 30 zetów ale od kombi i teraz pytanie - Czy w P 10 jest taka sama antena jak w kombii W 10 ?????? Nie mogę obczaić na samochodzie bo mało jeździ tych W 10 u mnie. Znalazłeś manualna czy automatyczną? Szukam automatu do W10. Z tego co wiem to sie róznią. W W10 antena jest zamontowana w prawym przednim nadkolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rambo54 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 WitamJakiś g...rz złamał mi antenę w P10 hatchback. Znalazłem na necie za 30 zetów ale od kombi i teraz pytanie - Czy w P 10 jest taka sama antena jak w kombii W 10 ?????? Nie mogę obczaić na samochodzie bo mało jeździ tych W 10 u mnie. jak nie kupisz to ja chętnie przytulę tą do w10 :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.