Gość Dareks Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Cześć. Parę razy wyjmowałem aku ze względu na mróz. Dziś zauważyłem, że w okolicy aku mam jakiś niepodłączony kabel. Ma końcówkę oczkową rozmiarem pasującą na śrubę klemy, jest pomarańczowy z bezpiecznikiem. Wiecie może, skąd mógł się odmontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk1300 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jeśli jest z bezpiecznikiem to zapewne był mocowany do klemy plusowej, a od czego jest trudno powiedzieć, może od wzmacniacza poprzedniego właściciela ?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 może do alarmu wlasnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jesli masz hak, to może był gdzieś ciągnięty dodatkowy kabel, wychodził koła gniazda haka i podłączany np. do przyczepy kempingowej, celem ładowania dodatkowego akumulatora. Też sobie tak ciągłem w poprzednim samochodziku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dareks Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Hmm, będę się musiał nad tym pochylić, jak się zrobi deko cieplej. Najgorsze, że nie pamiętam gdzie on był podłączony, a obawiałem się, że może to być jakiś bardzo potrzebny i oryginalny przewód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.