Gość Arek_kraków Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przestał palić po 2 nocach i -23 stopniach. Rozrusznik kręcił ale maszyna nie chciała "złapać. Spróbowałem "na hol" i ... tez sie nie udało. Jakby nie dostawał paliwa. Ale po próbach "na hol" pod garażem odpalił odpalił bez problemu z rozrusznika. Ale za to pali sie Check Engine na desce. Czy ktoś wie dlaczego nie chciał palić mimo tego, ze rozrusznik kręcił żwawo? No i drugie to dlaczego teraz swieci Check Engine i co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a jaki jest błąd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek_kraków Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Szczerze to nie wiem, nawet nie wiem jak sprawdzic... najbardziej mnie dziwi to ze po tym jak "zamarzl" mimo dwoch dni w cieplym garazu, dalej nie palil. rozrusznik krecil ale silnik nie chcial zapalic. I nie mam pojecia dlaczego przeciagniecie go na holu, nie umozliwilo odpalenia, ale spowodowalo, ze zaraz po tym odpalil z rozrusznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.