Gość longer 81 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam ma pytanko co do wymiany pewnej części należącej do półosi lewej - wstawiłem fotkę i zaznaczyłem na niej co chciałbym wymienić , jest to część przykręcona do skrzyni i chciałbym wiedzieć czy jak ją odkręcę , to nic się nie przestawi w skrzyni biegów , czy poprostu wyciągam starą częśc i wstawiam nową - zainwestował bym wtedy w całą półoś tak jak na zdjęci widać , chodz moja lewa półoś ma może 6 miesięcy , wymieniałem bo oczywiście strzeliła. Czekam na odp.i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to co zaznaczyles to nie jest przykrecane, i to jest przegub wew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to jest przegub wewnętrzny i jest on wciskany w skrzynie biegów. Przed wymianą spuść olej, bo się będzie lało. Skoro wymieniałeś niedawno półoś, to wymień tylko przegub. A czemu wogóle chcesz go wymieniać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longer 81 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ok - przegób wewnętrzny , czyli wymiana jest podobna jak od strony koła mam rozumieć - a wymienić bym chciał poniewarz myślę że coś mi się tam tłucze i są tam jakieś dziwne luzy , a więc oblukam to dokładnie jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.