korg Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam. Jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość.Może pomozecie miznaleźć odpowiedzi na kilka pytań zwiaznych z moim nowym notkiem 1.5 dci. Narazie jedno mam pytanko: po jakim czasie wymieniac w takim aucie rozrząd? mój ma 63.000 przejechane , a w książce doczytałem( nie wiem czy dobrze doczytałem ) ale ze wymiana paska jest przy 160.000 tys. Czy to jest prawda? Dzieki za ewentualną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 przeczytaj post numer 225 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33611-ile-mamy-notesow-na-naszym-forum/page__st__220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam. Jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość.Może pomozecie miznaleźć odpowiedzi na kilka pytań zwiaznych z moim nowym notkiem 1.5 dci. Narazie jedno mam pytanko: po jakim czasie wymieniac w takim aucie rozrząd? mój ma 63.000 przejechane , a w książce doczytałem( nie wiem czy dobrze doczytałem ) ale ze wymiana paska jest przy 160.000 tys. Czy to jest prawda? Dzieki za ewentualną pomoc. Co 12O000km ,lub 5 lat(w zależności co prędziej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.