Gość adr7 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam koledzy, mam problem wyklepała mi się poduszka silnika w Alicji 2,2 dci szukam wszędzie i lipa, nigdzie nie ma. Gdy zadzwoniłem do nissana krzykneli mi 550 zł, mało z krzesła nie spadłem . Ma ktoś jakiś pomysł gdzie szukać?? może ktoś ma dostęp do nich??, wolałbym kupić nową bo chciałbym jeszcze ze dwa lata pojeździć tym autem. Proszę o pomoc bo jak moja Ala wpadnie w jakiś dłuższy rezonans to jeszcze gotowa się rozpaść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 To jest przednia? Jak tak to chyba we wszystkich silnikach jest taka sama, są zamianniki na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 wlasnie do 2.2 sa inne:/ w intercarsie kosztuje chyba 370zl:D jakbys znalazl to daj znac, bo tez szukam, ale 2 poduszek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adr7 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 chodzi o tylną i nigdzie nie ma ale to nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 a coś takiego? http://www.bazarek.pl/searchx.php/fraza,nissan+almera+n16+poduszka+silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adr7 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 też tam szukałem żadna z nich nie pasuje choć pewnie sama tuleja jest identyczna to mocowanie jest na trzy śruby i d*pa z króla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.